utskifting av rekkeklemme i exe kapslingutskifting av rekkeklemme i exe kapsling

utskifting av rekkeklemme i exe kapsling

cato
cato

Heisann eg lurte på om det er noe restriksjoner som forhindre ein i å bytte rekkeklemmer i exe kapsling vis ein beholder same beskyttelse grad men at ein bruke ein annen produsent evt.

Som i dette tilfelle har ein exe kapsling som har (KEMA 98 ATEX 1651U) der det er phonixe universal rekkeklemme benyttet som er grei å bruke men det er begrenset plass å me ønske å få topp terminering med fjørlast slik at det er raskere å skiftet ut og feilsøke samt terminering. Da har me sett på wago topjob`s 2002 som har (ptb 03 ATEX 1162U) som eit greit alternativ til utskifting.

Re: utskifting av rekkeklemme i exe kapsling

Re: utskifting av rekkeklemme i exe kapsling
Sverre Isaksen
Forumleder

Hei,

du kan bruke hvilke typer Ex e godkjente rekkeklemmer du vil så lenge du holder deg innenfor maks antall oppgitt av leverandøren, dersom det ikke er noen "Special conditions" i sertifikatet som sier noe annet.

Jobbe i Trainor?

Trainor AS fraskriver seg ethvert ansvar for hendelser og skader, herunder følgeskader som måtte oppstå som følge av feiltolking av innholdet i eller feil i innholdet i dette fagforumet eller i de interaktive kurs det er forbindelse til.

Vi beklager! Trainor.no støtter dessverre ikke lenger eldre versjoner av Internet Explorer.

Oppgrader til en nyere versjon her eller bytt nettleser, feks. til Google Chrome.

For mer informasjon eller hjelp, kontakt oss.

Trainor behandler personopplysninger og benytter cookies. Les mer her.
nor